dimarts, 28 de març del 2017

Dimarts IV Setmana de Quaresma



Dimarts IV Setmana de Quaresma
Valldonzella
28 de març de 2017
Ez 47,1-9.12; Salm 45,2-3.5-6.8-9; Jo 5,1-16

«Et vols posar bo?» En aquest camí«Et vols posar bo?» quaresmal vers la Pasqua la litúrgia ens convida a fer camí aquets dies guiats pel quart Evangeli. Jesús torna a pujar a Jerusalem un dia de festa i cerca de nou als més desafavorits: els malalts, els cecs, els coixos. Es troba amb aquells que no tenen ni tant sols algú que els apropi a la aigua de la salvació. Jesús sap molt bé que necessita aquest paralític però vol que sigui ell mateix  qui ho demani. Un dissabte Jesús fa realitat l’anhel d’aquest home, que porta més de trenta anys invàlid, tornar a caminar. «Aixeca't, carrega't la llitera i camina». Com si li digués, no oblidis que has estat trenta-vuit anys sense poder caminar, alegra’t i dona gràcies a Déu del que et regala.

També nosaltres en aquest temps caminem vers la Pasqua amb les nostres lliteres al braç, les nostres pors, les nostres febleses. Tenint-les presents per donar gràcies a Déu per que ens ha mirat i ens ha dit «Et vols posar bo?».

Demanem-li al Senyor que ens guareixi i que ens doni força per no caure en el pecat. Disposem els nostres cors per celebrar dignament la Pasqua.